Preview Mode Links will not work in preview mode

Den 4. Væg


Dec 17, 2020

I starten af december optog vi årets sidste podcast. Der så verden lidt anderledes ud, end den gør i dag. Derfor starter podcasten også med en kæmpe DISLCAIMER.

Vi taler om de forestillinger, vi trods alt nåede at se, inden Danmark igen lukkende ned. Vi taler om TERNINGEKVINDEN (Teater Momentum & Sort/hvid), SYLFIDEN (Det Kongelige Teater) og DEN UTROLIGE HISTORIE OM DEN KÆMPESTORE PÆRE (Det Kongelige Teater). 

Desuden har vi hilsner fra redaktionen ude i landet, der bl.a. har været forbi Aalborg Teater for at se to forestillinger én aften, kun adskilt af en kæmpe tartelet i pausen. Og så har redaktionen været forbi Teater Får302 og se KATALOG OVER KOMMENDE KATASTROFER.

Hannah og Sofie fra vores Århus-afdeling har været forbi Aarhus Teater og Dramatisk Skrivekunst for at tale med Josephine Eusebius og Johanne Reynberg om deres nyfortolkninger af Stefan Zweigs erotiske noveller.

Sidst men ikke mindst har Line Kirsten besøgt Vendsyssel Teater, landets sidste spillende teater i Coronaperioden, for at tale med Luise Skov og Lue Støvelbæk, der spiller teaterverdenens nok mest kendte elskende par, Romeo og Julie. Hun talte med dem blot få dage før teatret igen blev lukket ned sammen med resten af landet.

RIGTIG GOD FORNØJELSE.

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Clara Lindstrøm Gleerup 
Klip og tilrettelæggelse: Line Kirsten Nikolajsen og Clara Lindstrøm Gleerup
Dramatiske Skrivekunst: Sofie Risager og Hannah Ibsen

Foto: Emilia Therese