Preview Mode Links will not work in preview mode

Den 4. Væg

Dec 15, 2018

I denne podcast har vi inviteret to redaktionsmedlemmer til at fortælle og diskutere de forestillinger, de har set for nyligt. Tobias taler om 'Et latterligt menneskes drøm' og Kristoffer fortæller om sin oplevelse med 'Kat på et varmt bliktag', som både han og Line har set, men har meget forskellige holdninger...


Dec 1, 2018

I denne podcast har vi inviteret redaktionsmedlem, Tobias, ind til en snak om julestemning og Tivolis 'Nøddeknækkeren'. Vi taler desuden om Det Kongelige Teaters store satsning, 'Kongens Fald', som ikke just levede op til de store forventninger.

Alex har desuden talt med snart færdiguddannede Sarah Juel Werner, der i...


Nov 17, 2018

I denne podcast taler vi om, hvornår en monolog fungerer, og hvornår det ikke gør. Derudover giver vi dig selvfølgelig nogle anbefalinger med på vejen, og denne gang taler vi om August Bournonvilles ballet, Napoli.

Vi har desuden besøgt Det Kongelige Teaters store scene, hvor Johannes V. Jensens episke...


Nov 3, 2018

OBS! SØNDAG D. 4. NOVEMBER ER DER UPLOADET NY FIL MED FORBEDRET LYD!

I denne podcast taler vi om, hvorvidt det er i orden, at vi også anmelder stand-up. Derudover giver vi dig selvfølgelig nogle anbefalinger med på vejen, og denne gang taler vi om operaklassikeren 'La Boheme' og Henrik Ibsen klassikeren...


Oct 21, 2018

Du får en ekstra lang podcast, fordi vi simpelthen har så meget at fortælle dig! Anmelderne er nemlig usædvanligt uenige for tiden, og det samme er vi. Hør os snakke om vores forskellige holdninger til Svejk på Nørrebro Teater, Babettes Gæstebud på Republique og Tarzan på Fredericia Teater. 

Du kan også...