Preview Mode Links will not work in preview mode

Den 4. Væg


Sep 5, 2020

En ny teatersæson er så småt begyndt at åbne, og vi er lykkelige for, at vi endelig kan sætte os ind i teatersalene igen. Denne gang har vi set C.V. JØRGENSEN TEATERKONCERT, REGNBUEFAR, A MIDSUMMER NIGHTS DREM og MACHBETH. 

Vi taler blandt andet om lykken ved udendørs sommerteater, og hvad det er en instruktør som Nikolaj Cederholm kan. Line Kirsten har endda lavet sin egen Cederholm-bingo. Den skal du høre mere om. 

Desuden taler vi om det at være barn på en scene. En stor scene. Det har Carl-Emil Lohman nemlig gjort en stor del af sit liv. Han har bl.a. andet spillet Billy Elliott i musicalen af samme navn på Det Ny Teater i København. Vi taler derfor også med Mark Agerskov, der bl.a. er ansvarlig for alle børnene, som spiller med i Det Ny Teaters kæmpeproduktioner, om hvilket pres der ligger på børnenes skuldre, og hvilke helt specielle ambitioner, man skal have, hvis man vil stå på en scene.

I bliver heller ikke snydt for et portrætinterview, for vi har nemlig været så beærede at få lov til at tale med instruktør, Anna Balslev. I øjeblikket er Anna i prøver på Det Kongelige Teaters opsætning af ET DUKKEHJEM. Hvordan det går, og hvilke tanker hun har gjort sig om den store klassiker kan du høre meget mere om i denne podcast.

Rigtig god fornøjelse! <3

Værter: Line Kirsten Nikolajsen og Clara Lindstrøm Gleerup 
Klip og tilrettelæggelse: Line Kirsten Nikolajsen og Clara Lindstrøm Gleerup 
Børn på scenen: Line Kirsten Nikolajsen