Preview Mode Links will not work in preview mode

Den 4. Væg

Feb 24, 2018

Vi har besøg af skuespiller Marie Dalsgaard, som lige nu er en del af det faste skuespiller-ensemble på Det Kongelige Teater. 
Derudover snakker vi rigtig meget om Revisoren på Nørrebro Teater, som vi både besøger prøverne på og bringer en anmeldelse af. 

GOD FORNØJELSE 


Feb 19, 2018

I samarbejde med Hotel Pro Forma udgiver vi over det næste år 4 podcasts, der afdækker deres fire seminarer 'Moving Opera'.

I denne anden podcast dykker vi ned i brugen af moderne teknologi i scenekunsten: 

Hotel Pro Forma invites researchers, technical producers and set designers working in the field of contemporary...


Feb 16, 2018

Eventministeriet lukker og slukker efter 10 forrygende år i Skuespilhuset. De fortjener en hyldest for deres fantastiske bidrag til dansk scenekunst. Derfor får I her en hel podcast fyldt med dygtige mennesker, der hver i sær har har haft en finger med i eventspillet. 
God fornøjelse. 


Feb 10, 2018

Vi har besøg af skuespiller Carsten Svendsen, som lige nu er aktuel i den rabiate musical 'Book of Mormon', som spiller på Det Ny Teater. Derudover er vi i Aarhus og snakke med Nana Cecilie Bang, som har skrevet forestillingen 'My heartache brings all the boys to the yard", som spiller på Studio, Aarhus...


Feb 3, 2018

Teateråret 2018 er allerede i fuld sving, og vi har nået at se en hel masse. Derfor har vi dedikeret hele podcast 40 til at snakke om 4 af de forestillinger, vi har set. 
Vi snakker om Chess i Tivoli, Requiem på Betty Nansen Teatret, Don't Leave Me Alone af Dansk Danseteater og Torben Toben på Teatret ved Sorte...